Naša priča sa kokicama kreće 2017 godine kada prvi put registriramo mini farmu nesilica u slobodnom uzgoju i nabavljamo svoje prvo jato od 300 kokoši. Zadovoljstvo naših kupaca i sve veća potražnja zahtijevalo je povećanje kapaciteta proizvodnje te 2022. krećemo u veliku investiciju uz pomoć EU fondova.

Danas naša farma broji 5000 nesilica i jako smo ponosni na nju.

Farma je izgrađena tako da zadovoljava najviše EU standarde, izgrađen je logistički i pakirni centar, hladnjača, silosi, te mješaona hrane.

Naše kokice i dalje hranimo sa hranom koju proizvodimo sami na našim poljima. Trudimo se da kvaliteta ostane ista na zadovoljstvo naših sadašnjih i budućih kupaca.

Slobodan uzgoj, kako mu i samo ime kaže, podrazumijeva da kokoši nesilice nisu smještene u kavezima već se mogu slobodno kretati u peradarniku kao i vani, imaju otvoren ulaz i izlaz iz farme .

Preko dana koke borave u prirodi, slobodno se kreću, čeprkaju, jedu bilje ili već nešto što čeprkajući nađu, odmaraju u hladovini, trčkaraju okolo.

Zbog takvog načina života i ishrane takva se jaja nazivaju i jajima sretnih koka.

JAJA SRETNIH KOKA – NAJZDRAVIJA JAJA

Jaja iz slobodnog uzgoja dodatno su bogatija antioksidantima, osobito vitaminima E i C te betakarotenom, a pritom su i osjetno ukusnija.

Kupnjom naših proizvoda nama potvrđujete da smo na dobrom putu u ostvarivanju svojih ciljeva a sebi činite višestruko dobro konzumacijom domaćih zdravih proizvoda.

Na svakom jajetu se nalazi kod koji govori odakle jaje dolazi. Svaki kupac može vidjeti način uzgoja koka (1-slobodan uzgoj), zemlju podrijetla (HR-Hrvatska) i registracijski broj farme (0232).

Naša jaja imaju oznaku: 1HR0232

Za sada naša jaja možete kupiti u trgovinama : Mrkvica , Friškoteka, Dućkas, Grga Čvarak, Domaća Priča, Plac.hr , Povrće i voće svemoguće, Mladen, Dobravc, Breza, Zelena kuća, Špeceraj, Cibaria sana – Metković voćarna Kajzerica ,mesnice Kanurić , mesnice The Meat, na prodajnim mjestima FINDRI I ZETOVI na tržnicama Sesvete, Utrine, Kvatrić i Špansko, Smokvica – Bad Soden am Taunus

Skip to content